El cor Fiat Domini visita Montserrat

Hola seguidors i seguidores del Centpeus,

Potser ja heu vist als mitjans de comunicació que dilluns ens va visitar una escolania de Corea del Sud. Ara us ho explicarem.

Aquest intercanvi va ser perquè l’escolania Fiat Domini volia conèixer com funcionava la nostra escolania. Els vam rebre amb una visita guiada pels escolans de secundària. Després vam anar a jugar a futbol, que per cert també els agradava com a nosaltres. 
Llavors vam anar a fer una exposició sobre el nostre país i la nostra cultura.




En acabar els vam oferir un tast de pa amb tomàquet i embotits, i us podem assegurar que es van llepar els dits literalment.






Va arribar l’hora de cantar la Salve. Nosaltres vam fer com cada dia i quan vam acabar el Virolai ells ens van oferir dues peces de Corea. La imatge era curiosa perquè anaven amb xandalls grocs; el motiu era que a Roma els havien robat les maletes on duien els vestits.



Després de dinar ells ens van explicar coses sobre el seu país i a la tarda vam compartir l’hora de llenguatge i l’assaig.

Va ser una experiència única i van marxar ben contents, i nosaltres també vam aprendre coses d’ells.

Si voleu veure el reportatge que ens van fer a l’InfoK, cliqueu aquí.

Fins la pròxima crònica!

Bernat, Roger, Xavier i Oriol S.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
La gastronomia, l'esport i la música; tres maneres d'apropar-nos a gent d'una cultura, llengua i manera de pensar ben diferents de la nostra. En el vostre cas la música és (i segur que el futur us serà) un mitjà per conèixer gent culturament ben diferents de nosaltres. Aquesta colla de nois s'han emportat un bon regust de boca, no només pel pa amb tomàquet sino per l'acollida que els hi heu ofert i per la vostra música. Un cop tornin a casa seva seran testimonis del que és l'Escolania; això es farà més grans. Bona crònica!
Txell Solef ha dit…
Una visita molt profitosa per les dues parts. Conèixer cultures, costums i gent tant diferents, sempre son experiències molt enriquidores. Una crónica molt bona!!