Concert a Santa Maria del Mar

Hola centpeuaires!


Per fi us podem parlar de la nostra feina: cantar.

El passat divendres 6 d’octubre vam fer el primer concert de la temporada. El vam fer a la basílica de Santa Maria del Mar a Barcelona. Pels escolans de 5è de primaria va ser el seu primer concert amb l’Escolania. Primer havíem de fer una visita per les teulades de la basílica però vam trobar molt trànsit i no la vam poder fer.

Després vam berenar a la plaça del Fossar de les Moreres. Hi havia una cua molt llarga. Tot seguit ja vam fer el concert. Va ser a les 6 de la tarda, més d’hora del normal perquè la gent gran hi pogués anar, ja que era un concert organitzat per l’Associació dels Amics de la Gent Gran. La basílica estava força plena. Ens va agradar molt com ens van acollir! Després cada escolà va anar a casa seva.



Fins la següent crònica!

Oleguer

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Hola escolans,
Moltes gràcies per la crònica. Una vegada més vaig poder gaudir de les vostres veus en un escenari tant bonic com és Sant Maria del Mar. Crec que per ser el primer concert del curs fora de Montserrat va anar prou bé. Mica en mica anireu agafant confiança. La causa per la qual cantàveu s'ho mereixia. Cuidar de la gent gran hauria de ser una prioritat de la nostra societat; ells han fet possible arribar on som avui. I ara a preparar els propers concerts; segur que ho fareu igual o millor.