Concert a l'Hotel Palace

Hola centpeuaires!

Encara que estem de vacances, no volem deixar d'explicar-vos els últims concerts que hem fet. En aquesta ocasió us parlarem del concert benèfic que vam fer el passat 20 de desembre a l'Hotel Palace de Barcelona.  




L’hotel havia decidit de destinar els beneficis a ajudar la Casa Guadalupe, una entitat que ajuda dones embarassades en risc d’exclusió. Quan vam arribar-hi, el director de l’hotel ens va saludar al Hall principal, i vam quedar impressionats! Després, dividits en diversos grups, vam anar visitant les dependències públiques i privades de l’hotel. Vam poder estar en espais on hi van dormir persones com els Rolling Stones, Salvador Dalí o Xavier Cugat, entre d’altres. A les cuines de l’hotel ens van deixar tastar una xocolata amb nata boníssima, com també va ser suculent el berenar i el sopar. De fet, es pot dir que ens van tractar com a clients i no com a nens!

Com sempre, vam fer la prova de so, com podeu veure a la foto, i més tard el concert. Les moltes persones assistents van estar molt contentes, i nosaltres també per poder seguir fent solidaritat amb les nostres veus. 

A reveure!

Prefecte i equip de redacció.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Ben cert que impressiona l'entrada del Hotel Palace.Quin luxe !!
Es bonica la mostra de solidaritat que van tenir cap aquesta entitat que ens anomeneu .
Gracies per compartir amb nosaltres la vostra vivencia ....la xocolata amb nata ..ummmmm i a la cuina d'un gran hotel !!
Bona Música !!!